ABA anlæg

Automatisk brandalarmeringsanlæg

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

ABA anlæg

Installation af automatisk brandalarmerings­anlæg (ABA)

Hos Amstrup Sikring kan vi tilbyde professionel brandsikring og installation af brandalarmeringsanlæg til virksomheder, institutioner og industri i hele Danmark.

Utilsigtede brande kan opstå mange steder i en bygning. Med et ABA-anlæg kan du øge sikkerheden for dine medarbejdere samt virksomhedens værdier, da du har bedre mulighed for at stoppe branden inden den udvikler sig.

Forbundet med brandvæsen og beredskab
Et professionelt og automatisk brandalarmeringsanlæg kan monteres med en direkte forbindelse til brandvæsnet. Dermed kan de hurtig rykke ud hvis der opstår brand i bygningen.

Skal vi tage en uforpligtende snak om effektiv alarm og sikring? Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på ABA anlæg.

Krav fra myndighederne

I dag stilles der store krav til brandsikring af bygninger og ejendomme fra både myndigheder og forsikringsselskaber.

Et automatisk ABA-anlæg kan være et krav fra byggemyndighederne, eller det kan være installeret som et frivilligt ønske til en øget sikkerhed.

Service & vedligeholdelse

Hos Amstrup Sikring kan vi tilbyde en serviceaftale på dit ABA-anlæg – skræddersyet til virksomhedens individuelle behov.

Som certificeret ABA installatør kan vi tilbyde det lovpligtige serviceeftersyn der skal gennemføres én gang om året.

Skriv til os

Skal vi sikre din virksomhed med ABA-anlæg?

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm, adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på et professionelt brand- og alarmsystem.