Byggeplads­sikring

Byggepladssikring og områdeovervågning

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

Byggeplads­sikring

Eksperter i sikring af byggepladser

Hos Amstrup Sikring har vi stor erfaring med professionel sikring af byggepladser. Vi forhindrer ubudne gæster på pladsen, og passer godt på jeres værktøj og materiel hele døgnet.

Skab øget sikkerhed på byggepladsen med moderne videoovervågning og højttaleranlæg, der kan anråbe ubudne gæster på området. Som erfarne eksperter indenfor sikring til virksomheder, kan vi rådgive om den helt rigtige løsning.

Stop tyven inden det er for sent

Vores store erfaring viser, at synlig overvågning og pro-aktive sikkerhedstiltag kan have en præventiv effekt, og skræmme tyven væk inden et potentielt indbrud.

Skal vi tage en uforpligtende snak om effektiv alarm og sikring? Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på byggepladssikring.

Skræddersyede løsninger

Ingen byggepladser er ens, og alle har forskellige behov og krav til sikring.

Derfor skræddersyer vi alle vores løsninger, så de passer unikt til virksomhedens behov. På den måde får du den mest optimale byggepladssikring.

Døgnservice

Amstrup Sikring har medarbejder på vagt døgnet rundt.

Hvis du står med et akut problem, så er vi altid klar til hjælpe. Vores vagtcentral har åbent 24/7 – 365 dage om året.

Skriv til os

Skal vi sikre din byggeplads?

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm, adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på et byggepladssikring.