Tågesikring

Gør livet sværere for tyven med tågesikring

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

Tågesikring

Skræm tyven væk

En af de vigtigste evner hos en tyv er synet. Med installation af tågesikring fra Amstrup Sikring bliver risikoen for et succesfuldt tyveri minimeret markant.

Når tyven skal finde vej gennem din ejendom gælder ethvert sekund om at finde så mange værdifulde genstande som muligt. Ligeledes er det vigtigt for tyven at finde en udvej igen. Når først røgen fra tågesikringen ryger ud i lokalerne, bliver det hurtigt svært at se noget som helst. Således bliver situationen hurtigt stressende.

Herfra er hovedmålet for tyven at komme ud så hurtigt som muligt for at slippe væk i en fart. Dine værdifulde ejendele efterlades i sikkerhed, og tyven vil højst sandsynligt ikke komme tilbage en anden gang.

Kombiner vores ydelser

Gør ejendommen topsikker gennem en kombination af vores sikringsløsninger.

Vi ønsker at give dig en sikker ejendom 365 dage om året – hele døgnet rundt. Vores kunder kombinerer ofte tågesikring med tyverialarm, adgangskontrol og TV-overvågning

Kunden i fokus

Hos os har dine behov altid førsteprioritet.

Hvad enten du skal have hjælp som virksomhed, offentlig institution eller privatperson, kan vi komme med et skræddersyet tilbud. Hos Amstrup Sikring bliver du altid mødt af professionel rådgivning.

Skriv til os

Skal vi sikre din ejendom med tågesikring?

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm. adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på tågesikring til privat og erhverv.