Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol (ADK) til erhverv

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol til virksomheder

Ønsker du fuld kontrol over adgangen til din ejendom? Elektronisk adgangskontrol er en fordelagtig løsning til rigtig mange virksomheder.

Få det fulde overblik over hvem der har adgang til din virksomhed, og slip for mistede nøgler og dyre låsesmede. Hos Amstrup Sikring kan vi tilbyde en løsning tilpasset virksomhedens behov for kontrol og ønsket sikkerhedsniveau.

Nem administration

Med elektronisk adgangskontrol kan du lette hverdagen for dine medarbejdere, og nemt åbne og lukke for adgang når der kommer nye ansatte.

Skal vi tage en uforpligtende snak om effektiv alarm og sikring? Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på adgangskontrol.

Mange fordele

Der er mange fordele ved elektronisk adgangskontrol. Udover en øget tryghed i dagtimerne for dine ansatte, så giver det også mulighed for fleksible arbejdstider da du nemt kan give adgang hele døgnet rundt.

Professionel montering

Hos Amstrup Sikring kan vi tilbyde alt fra rådgivning til professionel montering af adgangskontrol. Det sikrer dig en korrekt opsætning der overholder krav fra forsikringsselskaber m.m.

Skriv til os

Skal vi sikre din virksomhed med adgangskontrol?

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm, adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på adgangskontrol.