Om Amstrup Sikring

Vi skaber tryghed i lokalsamfundet

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

Om os

Vi giver tryghed til lokalsamfundet

Amstrup Sikring startede i 2002 og ejes af Christian Amstrup. Virksomheden har kontor i Humlebæk. Amstrup Sikring har sikret mere end tusind virksomheder og private hjem siden 2002.

Hvem vi er

Med mere end 16 års erfaring med sikring af både virksomheder og privatboliger, kender vi vores felt ind og ud. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi dedikerer al vores energi, erfaring og viden til alle kunder – uanset størrelse.

Hvad vi gør

Alle kunder er unikke. Derfor tilpasses hver og en af vores løsninger, så de passer præcis til dine behov. Uanset om det er konkret sikringsbehov, eller om det er en langsigtet plan, der er behov for, lytter vi til dine behov og skræddersyr den helt rette plan.

  • Prisvindende virksomhed

    Dagbladet Børsen har kåret Amstrup Sikring ApS som Gazellevirksomhed i både 2017 og 2019. Hos Amstrup Sikring er vi meget stolte over priserne.

  • Eksperter på vores felt

    Som eksperter i sikring siden 2002 kan vi hjælpe vores kunder med alt fra standard løsninger til særligt tilpassede individuelle løsninger efter kundes behov.

  • Høj kvalitet i løsningerne

    Amstrup Sikring leverer kun det bedste udstyr på markedet og derfor udvælger vi nøje de produkter vi tilbyder til vores kunder.

Skriv til os

Det siger vores kunder

Amstrup Sikring håndterer dygtigt og professionelt hele vores sikkerhedsportefølje, og vi bekymrer os ikke om noget, fordi Amstrup Sikring klarer alt fra A-Z

Nicholas Hansen, It-chef

Efter mere end 10 års samarbejde holder Amstrup Sikring os skarpe på sikkerheden, så vi ikke selv skal tænke på noget. Det er rart.

Fabio Messina, Hotelchef

Amstrup Sikring håndterer vores adresser dygtigt og professionelt. Vi har stor tiltro til Amstrup Sikring som gør at vi ikke skal bekymre os om noget

Frederik Brinch, Project Manager

Det siger vores kunder

“Amstrup Sikring håndterer dygtigt og professionelt hele vores sikkerhedsportefølje, og vi bekymrer os ikke om noget, fordi Amstrup Sikring klarer alt fra A-Z”

“Efter mere end 10 års samarbejde holder Amstrup Sikring os skarpe på sikkerheden, så vi ikke selv skal tænke på noget. Det er rart.”

“Amstrup Sikring håndterer vores adresser dygtigt og professionelt. Vi har stor tiltro til Amstrup Sikring som gør at vi ikke skal bekymre os om noget”

Nøglemedarbejdere

Christian Amstrup

Direktør

Jens Dalhoff

Teknik & kvalitetsansvarlig

BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm, adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud.