Tyverialarm

Effektiv tyverialarm til både privat og erhverv

Få et uforpligtende tilbud på alarm og sikring

Tyverialarm

Sikring af virksomheder, industri og private boliger

Hos Amstrup Sikring ønsker vi at skabe sikkerhed og tryghed omkring din ejendom. Vores bemandet kontrolcentral holder øje med vores kunder 365 dage om året – 24 timer i døgnet!.

Med en tyverialarm fra Amstrup Sikring kan du nemt, smart og effektivt sikre din virksomhed eller ejendom mod tyveri. Udover at tilbyde et effektivt middel mod utilsigtet adgang, så kan vores alarmer reagere ved både brand, vandskade og indbrud. Det er din sikkerhed for en effektiv og sikker løsning der er tilpasset dine behov.

Skal vi tage en uforpligtende snak om effektiv alarm og sikring? Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på tyverialarmer.

Tilknyt TV-overvågning

Vores alarmsystemer kan integreres med tv-overvågning og adgangskontrol. Alarmen kan desuden betjenes via en App på din telefon, så du altid har fuld kontrol, selvom du ikke fysisk er på adressen.

Tyverialarm til erhverv

Skab tryghed på arbejdspladsen med en professionel tyverialarm.

Vi ved, at erhverv, industri og virksomheder kan have mange forskellige krav og behov til tyverialarmer. Derfor får du altid en skræddersyet løsning til netop jeres virksomhed.

Tyverialarm til private

Få sikret din private bolig med en effektiv tyverialarm fra Amstrup Sikring.

Med vores store erfaring indenfor sikring af private hjem, kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning på tyverialarm til din bolig.

Skriv til os

Skal vi sikre din virksomhed eller dit hjem?

Hos Amstrup Sikring står vi klar med kompetent rådgivning og professionel installation samt montering. Vi tilbyder bl.a. smarte løsninger på tyverialarm, adgangskontrol, ABA anlæg, byggepladssikring, TV-overvågning og tågesikring.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne og modtag et uforpligtende tilbud på en professionel tyverialarm.